Rólunk

Kedves Látogató, Leendő vásárlónk!

Vállalkozásunk azt az űrt szeretné betölteni, ami a prémium BIO só és sókészítmények piacán található. Magyarországon jelenleg minden alapvető és kevésbé alapvető, feldolgozott vagy feldolgozatlan élelmiszerek piacán megtalálhatóak a minőségi BIO termékek, legyen az cukor, olaj, kenyér, gyümölcs, szárazáruk, egyebek, de kimondottan BIO gazdálkodásból származó sók egyáltalán nincsenek. A boltok polcai tele vannak gyenge minőségű, utólagosan feljavított, egészségtelen anyagokkal dúsított olcsó és rossz minőségű sóval. Az áruházak legjobb ajánlatai az állítólagos „Himalája” és a legolcsóbb tengeri sók, amelyeknek az eredete sok kérdést vet fel…

Pedig a megfelelő mennyiségű és minőségű só bevitele elengedhetetlen az egészséges emberi test működéséhez. Azon kevés élelmiszerek egyike, amit minden nap, minden étkezés során magunkhoz veszünk valamilyen formában. Fontos lenne, hogy tudjuk, hogy milyen forrásból származik, milyen adalékanyagokat tartalmaz (jód, kálium, stb).

A Solana Nin egy horvát sómanufaktúra az Adriai-tenger partján, ahol kivételes tisztaságú, egészséges termékeket állítanak elő, bizonyítottan BIO-gazdálkodás mellett, kézzel. Az 1 500-as években alapított vállalkozást és kivételes tudást generációkon keresztül örökítik. Az emberi munkaerő mellett csak a víz, a szél és a napsütés az amit használnak, teljesen kizárva a felesleges hozzáadott anyagokat.

Termékválasztékunk lefedi a sófogyasztás teljes spektrumát a felhasználását illetően, legyen az „ gourmet” étkezés vagy egy egyszerű rántotta elkészítése. A prakitikus kiszerelésekben mindenki megtalálhatja a neki megfelelő mennyiségű minőségi sót, amit a háztartásában vagy az éttermében garantáltan el fog fogyasztani.